Watchguard Firebox T25

WatchGuard Firebox T25 met 1 jaar standard support

WatchGuard Firebox NV5 met 5 jaar standard support

De WatchGuard Firebox NV5 wordt geleverd met 5 jaar standaard ondersteuning. Het is een netwerkbeveiligingsapparaat dat uitgebreide bescherming biedt voor uw netwerk, waaronder firewall, VPN, antivirus, indringingspreventie en webfiltering. 

€ 546,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
WGNV5005
Vraag offerte aan

WatchGuard Firebox NV5

1. Uitgebreide beveiligingsfuncties: De Firebox NV5 biedt een stateful packet inspection-firewall, intrusion prevention system (IPS), antivirusbescherming, webfiltering en applicatiecontrole om uw netwerk te beschermen tegen verschillende bedreigingen.

2. Geavanceerde netwerkfunctionaliteiten: Deze firewall-appliance ondersteunt VPN voor veilige externe toegang, load balancing voor optimale netwerkprestaties en failover-mogelijkheden voor hoge beschikbaarheid.

3. 5 jaar Standaard Ondersteuning: Met de Firebox NV5 ontvangt u 5 jaar technische ondersteuning, software-updates en beveiligingspatches van WatchGuard. Dit zorgt ervoor dat uw firewall altijd up-to-date blijft en beschermd is tegen de nieuwste bedreigingen.

4. Mogelijkheid tot verlengde ondersteuning: Na de periode van 5 jaar kunt u ervoor kiezen om de ondersteuning te verlengen tegen een meerprijs, zodat u kunt blijven profiteren van de ondersteuning en software-updates van WatchGuard.

De WatchGuard Firebox NV5 is een krachtige oplossing voor netwerkbeveiliging die uw bedrijfsnetwerk effectief beschermt tegen bedreigingen. Met geavanceerde beveiligingsfuncties en uitgebreide netwerkfunctionaliteiten biedt deze firewall-appliance de nodige beveiliging en schaalbaarheid voor uw groeiende bedrijfsbehoeften. Met 5 jaar Standaard Ondersteuning en de mogelijkheid tot verlengde ondersteuning, kunt u erop vertrouwen dat uw Firebox NV5 altijd up-to-date en beschermd is.

Firebox NV5
Throughput
NV5
Firewall (IMIX) 150 Mbps
VPN (IMIX) 62 Mbps
Firewall (UDP 1518) 410 Mbps
VPN (UDP 1518) 200 Mbps

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WatchGuard Firebox NV5 met 5 jaar standard support
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!