EnGenius Access Point ECW220 bovenkant

EnGenius Access Point | ECW220

EnGenius ECW230

Deze Access Point van EnGenius is ontworpen om de mogelijkheden van uw wifi uit te breiden evenals de bedrijfskosten verminderen.

€ 449,00
Levertijd: Neem contact met ons op
SKU
EnGenius ECW230

ECW230 Access Point Highlights

De EnGenius ECW230 levert 802.11ax technologie, zoals OFDMA en MU-MIMO om de mogelijkheden van uw wifi uit te breiden. Deze Access Point levert een support van hoge dichtheid en maximum snelheden van 1,148 Mbps (2.4 GHz frequentie) en 2.400 Mbps (5 GHz frequentie).

  • Dual concurrent 802.11ax architectuur & backward-compatible met 11ac / a / b / g / n client apparaten; 4x4 antenna
  • Ondersteunt tot wel 2,400 Mbps in 5-GHz frequentie band & 1,148 Mbps in 2.4-GHz frequentie band
  • 2.5 GbE levert grotere throughput en ondersteunt 802.3at & 48V PoE input voor flexibele installatie over 100 meter (328 feet)

Engenius Cloud Access Points Series

De EnGenius Cloud AP Series levert de meest geavanceerde functies voor snelle implementatie en holistisch beheer op de hedendaagse markt. EnGenius biedt cloud-managed AP's voor binnen en buiten. Deze AI-gestuurde cloudoplossing is ontworpen om draadloze netwerkefficiëntie te verbeteren en de bedrijfskosten te verminderen voor kleine en middelgrote bedrijven, alsook IT-managers in staat te stellen vlug IT-initiatieven te implementeren om hun organisatiedoelstellingen te bereiken. 

Eenvoudige Implementatie

Cloud-beheerde AP's voor binnengebruik bestaan uit een binnenwandplaat en plafondmontage. Om te voldoen aan de fluctuerende behoeften van bedrijven verdeeld over meerdere locaties zijn de EnGenius Access Point's ontworpen met nadruk op flexibiliteit en schaalbaarheid voor bedrijfsgroei.

Smart Management

EnGenius Cloud's voorspellende kunstmatige intelligentie en AP gegevensverzameling helpt beheerders de netwerkprestaties te verbeteren en potentiële problemen te voorkomen. De op cloud-gebaseerde oplossing biedt de mogelijkheid om de filmware te beheren en het netwerkbeleid bij te werken op afstand voor gedistribueerde clusters van access points op basis van regio, tijdzone en andere configuratie. 

Gevisualiseerde Analyse

Met cloud-computing gestuurd door kunstmatige intelligentie, worden de complexe gegevens van uw netwerk verzameld tot een gecentraliseerd, eenvoudig te navigeren visual-interface met uitgebreide statistische hulpmiddelen en beheermogelijkheden. Minimaliseer potentiële problemen door event-based waarschuwingen in te stellen en ontvang push-meldingen via de EnGenius Cloud-app.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:EnGenius ECW230