EnGenius ENS202EXT | Wireless Outdoor Access Point

EnGenius ENS202EXT | Wireless Outdoor Access Point

EnGenius ECW230 Access Point zijkant

EnGenius ECW230

EnGenius Access Point | ECW220

2×2 Indoor Wireless Access Point features newest Wi-Fi technology that advances Wi-Fi capabilities

€ 279,00
Levertijd: Neem contact met ons op
SKU
EnGenius Access Point | ECW220

EnGenius ECW220 Wi-Fi 6 

De EnGenius ECW220 Access Point is bedoeld voor binnengebruik en levert 802.11ax technologie, zoals ODFMA, MU-MIMO om de mogelijkheden van uw Wi-Fi netwerk uit te breiden. Deze Access Point gebruikt minder stroom en levert maximale snelheden van 574 Mbps (2.4 GHz frequentie) en 1200 Mbps (5 GHz frequentie).

  • Dual concurrent 802.11ax architectuur & backward-compatible met 11ac / a / b / g / n client-apparaten; 2x2 antenna
  • Ondersteunt tot wel 1200 Mbps in 5-GHz frequentie band & 574 Mbps in 2.4-GHz frequentie band
  • Uplink en downlink van OFDMA verbetert overdracht naar AP's en client-apparaten
  • Doel wake-time voor stroombesparing van client & IoT apparaten
  • Uplink en downlink van MU-MIMO voor optimale signalen- & ontvangstbetrouwbaarheid voor tot 2 apparaten

Engenius Cloud Access Points Series

De EnGenius Cloud AP Series levert de meest geavanceerde functies voor snelle implementatie en holistisch beheer op de hedendaagse markt. EnGenius biedt cloud-managed AP's voor binnen en buiten. Deze AI-gestuurde cloudoplossing is ontworpen om draadloze netwerkefficiëntie te verbeteren en de bedrijfskosten te verminderen voor kleine en middelgrote bedrijven, alsook IT-managers in staat te stellen vlug IT-initiatieven te implementeren om hun organisatiedoelstellingen te bereiken. 

Eenvoudige Implementatie

Cloud-beheerde AP's voor binnengebruik bestaan uit een binnenwandplaat en plafondmontage. Om te voldoen aan de fluctuerende behoeften van bedrijven verdeeld over meerdere locaties zijn de EnGenius Access Point's ontworpen met nadruk op flexibiliteit en schaalbaarheid voor bedrijfsgroei.

Smart Management

EnGenius Cloud's voorspellende kunstmatige intelligentie en AP gegevensverzameling helpt beheerders de netwerkprestaties te verbeteren en potentiële problemen te voorkomen. De op cloud-gebaseerde oplossing biedt de mogelijkheid om de filmware te beheren en het netwerkbeleid bij te werken op afstand voor gedistribueerde clusters van access points op basis van regio, tijdzone en andere configuratie. 

Gevisualiseerde Analyse

Met cloud-computing gestuurd door kunstmatige intelligentie, worden de complexe gegevens van uw netwerk verzameld tot een gecentraliseerd, eenvoudig te navigeren visual-interface met uitgebreide statistische hulpmiddelen en beheermogelijkheden. Minimaliseer potentiële problemen door event-based waarschuwingen in te stellen en ontvang push-meldingen via de EnGenius Cloud-app.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:EnGenius Access Point | ECW220