Trend Micro Worry-Free Advanced: New, Normal, 5-5 User License,12 maanden

De ideale beveiligingssoftware voor kleine bedrijven. Het product is eenvoudig te gebruiken, heeft een kleine footprint en zal u en uw personeel niet vertragen. Met deze oplossing kunt u erop vertrouwen dat uw IT-beveiliging uitgebreid is en uw bedrijfsgegevens veilig. 

€ 78,75
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
CM00871760-1
  • Koop 6 voor € 72,19 en bespaar 8%
  • Koop 11 voor € 65,63 en bespaar 17%
  • Koop 26 voor € 60,38 en bespaar 23%
  • Koop 51 voor € 55,91 en bespaar 29%
  • Koop 101 voor € 50,93 en bespaar 35%
Vraag offerte aan

 

De ideale beveiligingssoftware voor bedrijven van 5 tot 250 medewerkers.

De Worry-Free Business Security Advanced levert complete gebruikersbescherming, ontworpen voor kleine bedrijven. Het aantal kleine bedrijven dat slachtoffer is aan cybercriminele gegevensdiefstal is in opkomst. Deze criminelen staan bekend voor het gebruik van verscheidene technieken zoals ransomeware, spam, malware, phising en geavanceerde, doelgerichte aanvallen - speciaal ontworpen om traditionele antivirussen te omzeilen. 

Trend Micro Worry-Free Advanced biedt complete gebruikersbescherming tegen antivirus, antispam, webbeveiliging, ransomware-beveiliging en gegevensbeveiliging voor uw PC's, Macs, servers en mobiele apparaten. Het grootste verschil tussen de advanced en standard versie is de email security.

Het product is eenvoudig te gebruiken, heeft een kleine footprint en zal u en uw personeel niet vertragen. Met deze oplossing kunt u erop vertrouwen dat uw IT-beveiliging uitgebreid is en uw bedrijfsgegevens veilig. 

Wegens het gebruik van wereldwijde dreigingsinformatie van Trend Micro Smart Protection Netwerk, zorgt de Worry-Free Business Security Advanced ervoor dat u onmiddelijk beschermt bent tegen de nieuwste bedreigingen. Iedere dag analyseert Smart Protection Netwerk meer dan 15 terabytes aan dreigingsgegevens, waarna het 250+ miljoen bedreigingen identificeert en blokkeert in de cloud, voordat ze uw systemen kunnen bereiken.

Overzicht functies van Trend Micro Endpoint Security oplossingen voor kleine bedrijven

Oplossing Malware Protection Web Reputation Firewall Machine Learning URL Filter Spam protection Data Loss Prevention Sandbox Analysis Device Control

Phishing
Protection

Mac Protection Mobile Security E-Mail
Protection
XDR
Worry-Free XDR ✔*
Worry-Free Advanced   ✔*  
Worry-Free Standard     ✔*        
Worry-Free Services       ✔*    
Worry-Free Services
Advanced
  ✔*  
Cloud App Security          

worry-free overzichty

 

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trend Micro Worry-Free Advanced: New, Normal, 5-5 User License,12 maanden