Trend Micro Worry-Free XDR, Worry-Free Services Advanced + EDR add-on

Trend Micro Worry-Free XDR Services | Aanbieding

Worry-Free Services Renew Normal

Worry-Free Services: Renew, Normal, 51-100 User License,12 maanden

Trend Micro Business Security | Gratis Antivirus Scan

De Trend Micro Antivirus Business Security Assessment Service is een uitgebreide oplossing om de cybersecurity van uw organisatie te evalueren en te verbeteren door middel van antivirus. De service omvat onder andere vulnerability assessments, penetratietesten, webapplicatiebeveiligingstests en social engineering-tests. Daarnaast wordt uw beveiligingsbeleid geëvalueerd en ontvangt u aanbevelingen voor verbetering. Met deze service kunt u proactief uw verdediging tegen cyberdreigingen versterken.
€ 0,00
Op voorraad
SKU
sasfreebusiness
Business Security Assessment Service
Vraag offerte aan

Trend Micro Business Security Assessment Service | Antivirus Scan 

Trend Micro Business Security Assessment Service biedt een uitgebreide evaluatie van de cybersecurity van uw organisatie, inclusief antivirusscan. In de hedendaagse digitale wereld, waar cyberdreigingen steeds geavanceerder worden, is het van cruciaal belang om de beveiliging van uw organisatie proactief te versterken. Met behulp van geavanceerde tools en de expertise van ervaren professionals, identificeren we potentiële kwetsbaarheden in uw netwerk, systemen en applicaties.  

Meer informatie over Trend Micro Antivirus bevindt zich hier 

Vulnerability Assessments

Een van de belangrijkste aspecten van onze service is het uitvoeren van vulnerability assessments. Deze assessments zijn ontworpen om zwakke plekken in uw infrastructuur te identificeren, zoals verouderde software, misconfiguraties of ontbrekende patches. Onze tools scannen uw netwerk en systemen grondig, op zoek naar mogelijke kwetsbaarheden die kunnen worden misbruikt door kwaadwillende actoren. Door deze kwetsbaarheden te identificeren, kunt u proactief maatregelen nemen om ze te dichten voordat ze worden misbruikt. Een andere belangrijke component van onze service is het uitvoeren van penetratietesten. Deze tests simuleren een echte aanval op uw systemen om de effectiviteit van uw beveiligingsmaatregelen te testen. De antivirusscan spoort zwakke plekken op via tests en door deze tests uit te voeren, kunt u de zwakke punten in uw beveiliging identificeren en corrigerende maatregelen nemen om ze te verhelpen. 

Web applicatie beveiligingstests 

Naast vulnerability assessments en penetratietesten bieden we ook webapplicatiebeveiligingstests aan. Deze tests zijn specifiek gericht op het identificeren van kwetsbaarheden in uw webapplicaties, zoals SQL-injecties of cross-site scripting. Onze tools scannen uw webapplicaties op mogelijke kwetsbaarheden en geven gedetailleerde rapporten over de gevonden kwetsbaarheden. Op basis van deze rapporten kunt u maatregelen nemen om de beveiliging van uw webapplicaties te verbeteren en te voorkomen dat kwaadwillende actoren misbruik maken van deze kwetsbaarheden. 

Social Engineering Tests

Een ander belangrijk aspect van onze service is het uitvoeren van social engineering-tests. Deze tests zijn bedoeld om de weerbaarheid van uw medewerkers tegen phishingaanvallen en andere vormen van manipulatie te testen. Onze professionals proberen uw medewerkers te verleiden tot het delen van gevoelige informatie of het uitvoeren van bepaalde acties, om te zien of ze gevoelig zijn voor dergelijke aanvallen. Door deze tests uit te voeren, kunt u de bewustwording van uw medewerkers vergroten en hen trainen in het herkennen van en omgaan met dergelijke aanvallen. 

Antivirusscan rapport 

Na de evaluatie ontvangt u een gedetailleerd rapport met aanbevelingen en een roadmap om de benodigde verbeteringen door te voeren. Dit rapport biedt u een overzicht van de gevonden kwetsbaarheden en geeft u concrete stappen die u kunt nemen om uw beveiligingsniveau te verhogen. Door deze aanbevelingen op te volgen en de nodige verbeteringen door te voeren, kunt u ervoor zorgen dat uw organisatie beter beschermd is tegen moderne cyberdreigingen.

Het belang van een grondige evaluatie van uw cybersecurity kan niet genoeg benadrukt worden. In de huidige digitale wereld, waar cyberdreigingen steeds geavanceerder worden, is het van cruciaal belang om proactieve maatregelen te nemen om uw organisatie en waardevolle gegevens te beschermen. Met Trend Micro Business Security Assessment Service kunt u de beveiliging van uw organisatie versterken en uw waardevolle gegevens beschermen tegen moderne cyberdreigingen en aanvallen.

Hoe de Antivirusscan werkt 

  1. Uw cloudpostvakken (Microsoft®️ Office 365™ en Gmail™) en eindpunten (Windows®️ en Apple®️ macOS®️) worden gescand om bedreigingen te vinden die mogelijk zijn ontgaan aan uw bestaande bescherming
  2. We bieden een momentopname van de toestand van uw beveiliging in de vorm van een gedetailleerd rapport, zodat u kunt bekijken hoe goed u bent beschermd tegen bedreigingen die vandaag overal opduiken
  3. U wordt uitgenodigd om te praten met een beveiligingsdeskundige voor meer informatie over de kwetsbaarheden in uw beveiligingsstrategie en over nieuwe oplossingen die de kloof kunnen helpen dichten

 

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trend Micro Business Security | Gratis Antivirus Scan