Trend Micro Vision One Security Assessment Service

Trend Vision One Security Assessment Service

Apex One as a Service

De Apex One biedt u beveiliging op gebieden waar traditionele antivirussen dat niet kunnen. Het model leert en past zich voortdurend aan terwijl het automatsich bedreigingsinformatie deelt in uw omgeving. Het model is bedoeld voor grote bedrijven die forse beveiliging vereisen. 

€ 29,07
Levertijd: Neem contact met ons op
SKU
Apex One

Klik op de onderstaande knop om een trial te beginnen voor Apex One met Mac, iDLP, iVP, iAC and Apex Central, New

Apex One trial knop

Trend Micro Apex One in het kort

Trend Micro Apex One maakt gebruik van een combinatie van geavanceerde technieken om veiligheidsrisico's te elimineren in alle gebruikersactiviteiten en endpoints. De Apex One biedt u beveiliging op gebieden waar traditionele antivirussen dat niet kunnen. Het model leert en past zich voortdurend aan terwijl het automatsich bedreigingsinformatie deelt in uw omgeving. 

Deze combinatie van bescherming wordt geleverd via een structuur die endpoint-bronnen effectiever gebruikt en uiteindelijk beter presteert dan de concurrentie op het gebied van CPU- en netwerkgebruik. Hierdoor bent u voorzien van:

  • Automatische detectie en reactie tegen de steeds groter wordende verscheidenheid aan bedreigingen, waaronder fileless en ransomware.
  • Inzichtelijke onderzoeksmogelijkheden en gecentraliseerde zichtbaarheid in het netwerk, mogelijk gemaakt door een geavanceerde EDR- en MDR-toolset, sterke SIEM-integratie en een open API-set.
  • Een alles-in-één lichtgewicht agent met flexibele inzetbaarheid via zowel software als een service (SaaS) en lokale opties. 

Apex One is een kritiek component van de Smart Protection Suites dat gateway- en endpoint-beschermingsmogelijkheden biedt zoals applicatiebeheer, inbraakpreventie, Trend Micro Endpoint Encryption, preventie van gegevensverlies (DLP) en meer in één pakket. Al deze moderne beveiligingstechnologie is eenvoudig gemaakt voor uw organisatie met centrale zichtbaarheid, beheer en rapportage.

U kunt wél alles hebben

  • Geavanceerde bescherming tegen malware en ransomware: verdedigt enpoints, aan of uit het bedrijfsnetwerk, tegen malware, trojaanse paarden, wormen, spyware, ransomware, en past zich aan onbekende bedreigingen aan om ook daartegen bescherming te bieden. Verder beschermt het ook tegen geavanceerde bedreigingen zoals cryptomalware en fileless malware.
  • Detectie- en responsmogelijkheden: geavanceerde detectie- en responsmogelijkheden worden standaard meegeleverd bij de Apex One. Een optionele onderzoekstool, Trend Micro Endpoint Sensor, en Trend Micro's beheerde detectierespons (MDR)-service zijn beschikbaar als add-ons. 
  • De meest actuele virtuele patching in de branche: Apex One Vulnerability Protection herstelt bekende en onbekende kwetsbaarheden, waardoor u direct beschermd wordt, zelfs voordat een patch beschikbaar of inzetbaar is.
  • Verbonden bescherming tegen bedreigingen: Apex One kan worden geïntegreerd met andere beveiligingsproducten die lokaal zijn ingeschakeld op uw netwerk en ook via de Trend Micro Global Cloud voor het leveren van netwerk.
  • Gecentraliseerde zichtbaarheid en controle: indien geïmplementeerd met Trend Micro Apex Central, kunnen meerdere mogelijkheden beheerd worden via een enkele console voor centraal overzicht.
  • Lokaal beschikbaar of als service: het model kan ter plaatse geïmplementeerd worden op uw netwerk of het kan beschikbaar gesteld worden als een service, met volledige productpariteit tussen de twee implementatie opties.

 

Trend Micro Apex One

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Apex One as a Service