Trend Micro Hosted Email Security

Trend Micro Hosted Email Security is een cloudgebaseerde oplossing die geavanceerde bescherming biedt tegen e-mailbedreigingen zoals spam, phishing, malware en gerichte aanvallen. Met zijn uitgebreide functies, waaronder anti-spam, geavanceerde dreigingsbescherming, gegevensverliespreventie en e-mailversleuteling, kunnen organisaties de beveiliging en integriteit van hun e-mailcommunicatie waarborgen.

€ 45,14
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
NMZCZZE2XLIUSN
  • Koop 6 voor € 41,67 en bespaar 8%
  • Koop 11 voor € 38,19 en bespaar 15%
  • Koop 26 voor € 34,72 en bespaar 23%
  • Koop 51 voor € 30,72 en bespaar 32%
  • Koop 101 voor € 28,30 en bespaar 37%
Vraag offerte aan

Trend Micro Hosted Email Security: Geavanceerde Bescherming voor uw E-mailomgeving

Trend Micro Hosted Email Security is een cloudgebaseerde oplossing die geavanceerde bescherming biedt tegen een breed scala aan e-mailbedreigingen. Ontdek hoe deze oplossing uw e-mailomgeving veilig houdt.

Uitgebreide Bescherming tegen E-mailbedreigingen

Met Trend Micro Hosted Email Security kunt u rekenen op uitgebreide bescherming tegen e-mailbedreigingen, waaronder spam, phishing, malware en gerichte aanvallen. Dit helpt uw organisatie te beschermen tegen potentiële inbreuken op de beveiliging.

Cloudgebaseerde Simpliciteit

Dankzij de cloudgebaseerde aard van deze oplossing hoeft u geen lokale hardware of software te onderhouden. U profiteert van de nieuwste beveiligingsupdates en functies zonder de complexiteit en kosten van interne implementaties.

Geavanceerde Dreigingsdetectie

Trend Micro Hosted Email Security maakt gebruik van geavanceerde dreigingsinformatie en machine learning-algoritmen om verdachte e-mails te detecteren en te blokkeren voordat ze uw inbox bereiken. Hierdoor worden potentiële risico's geminimaliseerd en uw organisatie beschermd.

Data Loss Prevention (DLP)

De oplossing biedt geavanceerde Data Loss Prevention-functionaliteit om te voorkomen dat gevoelige informatie onbedoeld wordt gelekt via e-mail. Dit helpt uw organisatie te voldoen aan regelgeving en waardevolle gegevens te beschermen.

E-mailversleuteling voor Vertrouwelijke Communicatie

Met Trend Micro Hosted Email Security kunt u e-mailversleuteling gebruiken om de vertrouwelijkheid van uw communicatie te waarborgen. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat gevoelige informatie veilig wordt verzonden en ontvangen.

Centrale Beheerconsole

Beheer eenvoudig beleidsregels, volg e-mailverkeer en genereer rapporten via de centrale beheerconsole. Dit biedt u volledige controle en zichtbaarheid over uw e-mailbeveiliging.

Conclusie

Trend Micro Hosted Email Security is de ideale oplossing om uw e-mailomgeving te beschermen tegen bedreigingen, gevoelige informatie te beveiligen en gemoedsrust te bieden aan uw organisatie. Profiteer van geavanceerde beveiligingsfuncties en de eenvoud van de cloud voor een effectieve en betrouwbare e

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trend Micro Hosted Email Security