Apex One as a Service

Apex One as a Service

Trend Micro Cloud App Security Advanced, Renew

Trend Micro Cloud App Security Advanced, Renew

Cloud App Security Advanced Add-on, Renew, Normal, 26-250 User License,12 months

De Cloud App Security Advanced Add-on is een vernieuwende cybersecurity-oplossing voor bedrijven met een 51-100 gebruikerslicentie. Deze Add-on biedt geavanceerde beveiligingsfuncties voor cloudapplicaties, waardoor uitgebreide bescherming tegen cyberdreigingen wordt geboden. Met een vernieuwing van 12 maanden.
€ 25,20
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
NN01182214
Vraag offerte aan

Cloud App Security Advanced Add-on

De Cloud App Security Advanced Add-on is een vernieuwende cybersecurity-oplossing voor bedrijven met een 51-100 gebruikerslicentie. Deze add-on biedt geavanceerde beveiligingsfuncties voor cloudapplicaties, waardoor uitgebreide bescherming tegen cyberdreigingen wordt geboden. Met een vernieuwing van 12 maanden kunnen bedrijven blijven profiteren van verbeterde beveiligingsmaatregelen, dreigingsdetectie en gegevensbescherming voor hun cloudgebaseerde applicaties. Deze oplossing helpt bedrijven een veilige cloudomgeving te behouden en gevoelige gegevens van hun gebruikers te beschermen.

Renew


Een "renewal", ofwel verlenging, is een manier om jaren toe te voegen aan de licentie of het abonnement van uw Trend Micro-programma. Dit kan worden gekocht met uw creditcard, PayPal-rekening of bankoverschrijving. Nadat u een verlenging hebt aangeschaft, wordt uw abonnement automatisch verlengd tot het aantal gekochte jaren. Dit kan vanaf 12 maanden. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cloud App Security Advanced Add-on, Renew, Normal, 26-250 User License,12 months