Barracuda Email Protection, Advanced Bundel, per User, 1 Maand FLEX

Geavanceerde Email beveiliging voor Microsoft Office 365. Voor bedrijven welke gegevens en medewerkers willen beschermen tegen de meest geavanceerde e-mailbedreigingen, is Barracuda Email Protection Advanced een uitgebreide, gebruiksvriendelijke oplossing die de organisatie beschermt tegen diverse soorten aanvallen via Uw email.

€ 5,30
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
EP-Advanced-Usr-1M
Vraag offerte aan

Blokkeer spam, malware, en zero-day threats

Barracuda gebruikt geavanceerde technieken om spam en malware te detecteren. Ook levert het email continuïteit, samen met uitgaande filtering en encryptie om verlies van gegevens te voorkomen. Ingebouwde Advanced Threat Protection gebruikt payload analyse en sandboxing om zero-malware te ontdekken. Link-bescherming leidt verdachte en typo-squatted URL's om, en een DNS-filter blokkeert toegang tot kwaadaardige webdomeinen om te voorkomen dat ontvangers per ongeluk malware downloaden.

Bescherm uw organisatie tegen accountovernames

Barracuda stopt phishingaanvallen die hackers gebruiken om gegevens te verzamelen voor een accountovername. Het product detecteert abnormaal emailgedrag en waarschuwt de IT, waarna het alle frauduleuze emails vind en verwijdert die verstuurd zijn vanaf een gecompromitteerd account.

Get real-time defense against spear phishing

Barracuda’s unique API-based architecture lets its AI engine study historical email and learn users’ unique communication patterns. It can then identify anomalies in message metadata and content, to find and block socially engineered attacks in real time.

Gratis Barracuda Email Threat Scan voor Office 365 admins

De Barracuda Email Threat scanner voor Microsoft Office 365 global admins maakt het mogelijk om 5 gratis scans uit te voeren binnen uw organisatie. Ontdek de gevaren welke in de mailboxen van uw medewerkers zitten. Klik op het Threat Scanner logo om naar de site van Barracuda te gaan en een gratis scan te starten.

Gratis Email Threat Scanner

Vergelijk versies

vergelijk Barracuda Plans

*Alle maandelijkse abonnementen en Saas-producten hebben een minimale aankooptermijn van 12 maanden en kunnen daarna eventueel worden doorgezet op maandelijkse basis.

Alle features die in de Barracuda Email Protection Advanced bundel zitten zijn:

Spam and Malware Protection , Attachment Protection, Link Protection , Email Continuity, Email Encryption, Data Loss Prevention, Phishing and Impersonation Protection, Account Takeover Protection, Automatic Remediation

Email Gateway Defense

Identificeer en blokkeer spam, virussen en malwaren die schuilen achter emails. Barracuda scant email berichten en bestanden door het gebruik van een virusscanner, spam-scoring, real-time intent-analyse, URL-link bescherming, reputatie-checks en andere technieken. Beveilig uw mail door het te versleutelen tijdens transport en tijdens rust voor opslag in de cloud. Creëer en voer inhoudbeleidsmaatregelen door om te voorkomen dat gevoelige en vertrouwelijke informatie wordt uitgezonden via email. Leer hoe u begint met Email Gateway Defense.

Phishing- en imitatiebescherming

Detecteer en voorkom automatisch imitatie, business email compromise en andere doelgerichte aanvallen. Barracuda's AI-engine leert de unieke communicatiepatronen van uw organisatie en hanteert deze patronen om abnormaliteiten te identificeren en om social-engineering aanvallen te voorkomen in real-time. 

Stop phishing-aanvallen die gebruikt worden om gegevens te verzamelen voor een accountovername. Barracuda's kunstmatige intelligentie herkent abnormaal gedrag en brengt de IT hiervan op de hoogte. Vervolgens vindt het frauduleuze emails die verzonden zijn van gecompromitteerde accounts en verwijdert de emails. Leer hoe u begint met Phishing & Impersonatie Protection

Automatisch herstel

Hiermee kunt u automatisch emailberichten remediëren die kwaadaardige URL's of bijlagen bevatten. Alle door gebruikers gerapporteerde berichten worden automatisch gescant voor kwaadaardige inhoud. Wanneer een bedreiging gedetecteerd is worden alle aansluitende emails verplaatst van gebruikers hun mailboxes naar hun junk folders. Beveiligingteams zullen een melding ontvangen die hun op de hoogte brengt van het incident. Leer hoe u begint met Automatic Remediation

Interesse in de educational variant van dit product?

Vraag een offerte aan met de onderstaande knop. Minimum bestelaantal is hierbij 10.

offerte knop

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barracuda Email Protection, Advanced Bundel, per User, 1 Maand FLEX