FortiGate 40F | Robuuste bescherming voor uw netwerk

De FortiGate 40F is een krachtige, compacte next-generation firewall (NGFW) die geavanceerde beveiligingsfuncties biedt voor kleine bedrijven en externe kantoren. Met een firewall doorvoersnelheid tot 5 Gbps, geïntegreerde bedreigingsbescherming , biedt de FortiGate 40F een complete en effectieve beveiligingsoplossing in een compact formaat.

€ 570,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
FG-40F
Vraag offerte aan

Krachtige Beveiliging met Fortinet Fortigate 40F Firewall

Bescherm uw bedrijfsnetwerk tegen hedendaagse bedreigingen met de Fortigate 40F firewall van Fortinet. Deze geavanceerde firewall biedt een robuuste beveiligingsoplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen, waardoor u met vertrouwen kunt opereren in het digitale tijdperk.

Fortinet Fortigate 40F Firewall Specificaties

Kenmerken Specificaties
Throughput (IPS/NGFW) 1 Gbps
Throughput (NGFW Threat Protection) 800 Mbps
Throughput (SSL Inspection) 600 Mbps
Interfaces Multiple GE RJ45, WiFi variants
Firewall Type Next-Generation Firewall (NGFW)
Beveiligingsfuncties Intrusion Prevention System (IPS), Threat Protection
Ondersteunde bedrijfsgrootte Geschikt voor kleine en middelgrote ondernemingen
Beheer Eenvoudig te beheren via intuïtieve interface
Schaalbaarheid Ja, groeit mee met uw bedrijf

Waarom kiezen voor Fortigate 40F:

  1. Superieure Beveiliging: De Fortigate 40F levert ongeëvenaarde beveiligingsprestaties en houdt uw netwerk beschermd tegen geavanceerde cyberaanvallen. Met de ingebouwde threat intelligence en AI-mogelijkheden, identificeert en blokkeert deze firewall proactief bedreigingen voordat ze schade kunnen aanrichten.

  2. Hoge Prestaties: De Fortigate 40F is uitgerust met krachtige hardwarecomponenten die zorgen voor snelle en efficiënte verwerking van beveiligingsverkeer. Met doorvoersnelheden tot wel [specifieke snelheid] biedt deze firewall een naadloze netwerkervaring zonder vertragingen.

  3. Eenvoudig Beheer: Dankzij het intuïtieve beheerplatform van Fortinet kunt u de Fortigate 40F eenvoudig configureren en beheren. Met een gebruiksvriendelijke interface heeft u volledige controle over de beveiliging van uw netwerk zonder dat u diepgaande technische kennis nodig heeft.

  4. Schaalbare Oplossing: Of uw bedrijf nu groeit of verandert, de Fortigate 40F kan meegroeien. Het is een schaalbare oplossing die met uw organisatie meebeweegt en aan uw toekomstige beveiligingsbehoeften voldoet.

  5. Geavanceerde Functionaliteiten: Naast firewallbeveiliging biedt de Fortigate 40F een scala aan extra functionaliteiten, zoals VPN-connectiviteit, geavanceerde threat protection, webfiltering, applicatiebeheer en meer. Dit maakt het een alles-in-één beveiligingsoplossing voor uw bedrijf.

Beveilig uw bedrijf met Fortinet:

Als erkende partner van Fortinet bieden wij de Fortigate 40F firewall aan om uw bedrijfskritieke informatie en gevoelige gegevens te beschermen. Met onze diepgaande expertise in netwerkbeveiliging kunnen wij u helpen bij het ontwerpen en implementeren van een op maat gemaakte beveiligingsstrategie die voldoet aan uw specifieke behoeften.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de Fortigate 40F firewall of om een offerte aan te vragen. Bescherm uw bedrijf tegen de steeds evoluerende dreigingen met Fortinet's beproefde en betrouwbare beveiligingsoplossingen.

FortiGate Next-Generation Firewall
Free Product Demo

Of neem contact op met Virtual Security B.V.

Dit kan via sales@virtualsecurity.nl of +31352031644

Fortigate Demo
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:FortiGate 40F | Robuuste bescherming voor uw netwerk
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!