SonicWall SMA 210

Sonicwall SMA 210 Hardware +5USER LICENSE

Sonicwall SMA 500v + 5 user licentie

De SonicWall SMA is een 'unified secure access gateway' voor organisatie's die tegenover problemen staan m.b.t. mobiliteit, BYOD en cloudmigratie. Met dit product kunnen gebruikers gemakkelijk en veilig toegang verkrijgen tot email, bestanden, gevoelige gegevens etc. op elk gewenst moment en waar dan ook met een standaard web-browser.

€ 481,12
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
01-SSC-8469-1
Vraag offerte aan

SonicWall SMA 500v is een virtuele appliance-versie van de SonicWall SMA (Secure Mobile Access) oplossing. Het biedt dezelfde mogelijkheden voor veilige externe toegang als de fysieke SMA-apparaten, maar dan in een gevirtualiseerde vorm.

De SMA 500v is ontworpen om te worden ingezet op virtualisatieplatforms zoals VMware ESXi en Microsoft Hyper-V. Het biedt organisaties de flexibiliteit om veilige externe toegang te implementeren zonder de noodzaak van speciale hardware-apparaten.

Belangrijke kenmerken van SonicWall SMA 500v zijn onder andere:

  1. Veilige externe toegang: De SMA 500v ondersteunt SSL VPN en IPsec VPN om versleutelde verbindingen voor externe gebruikers tot stand te brengen, waardoor veilige toegang tot bedrijfsbronnen wordt gewaarborgd.

  2. Multi-factor authenticatie (MFA): Het stelt organisaties in staat om sterke authenticatiemethoden, zoals tweefactorauthenticatie, af te dwingen om de beveiliging te verbeteren en ongeoorloofde toegang te voorkomen.

  3. Apparaatbeveiliging: De SMA 500v integreert met apparaatbeveiligingsoplossingen om nalevingsbeleidsregels af te dwingen, te scannen op malware en de beveiligingsstatus van externe apparaten te waarborgen.

  4. Gedetailleerde toegangscontroles: Beheerders kunnen toegangsbeleidsregels definiëren op basis van gebruikersrollen, apparaten en locaties, waardoor nauwkeurige controle over de toegang tot bronnen mogelijk is.

  5. Single Sign-On (SSO): Het ondersteunt SSO-mogelijkheden, waardoor gebruikers met één set referenties toegang hebben tot meerdere applicaties en bronnen, wat de gebruikerservaring en productiviteit verbetert.

  6. Gecentraliseerd beheer: De SMA 500v kan worden beheerd via een centrale beheerinterface, waardoor beheerders externe toegangsbeleidsregels kunnen configureren, bewaken en onderhouden vanuit één console.

De SonicWall SMA 500v biedt organisaties een schaalbare en flexibele oplossing voor veilige externe toegang, waardoor ze gebruik kunnen maken van virtualisatietechnologieën terwijl de vertrouwelijkheid en integriteit van hun netwerkcommunicatie worden gewaarborgd.

Hier is een vergelijking van de Secure Mobile Access (SMA) Appliances-producten
https://www.sonicwall.com/secure-mobile-access-sma-appliances-products-compare/

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sonicwall SMA 500v + 5 user licentie