SonicWall NSA 4600

SonicWall NSA 4600

SonicWALL NSA 6600

SonicWALL NSA 6600

SonicWall NSA 2650

De Sonicwall NSA 2650 is een robuuste 19 inch firewall oplossing en beschikt over een IPS throughput van 700 Mbps en een Full DPI throughput van 300Mbps.

€ 2.373,00
Levertijd: Neem contact met ons op
SKU
01-SSC-3860

De NSA Serie bevat de meest gebruikte producten van Sonicwall. Dit deel van het productportfolio biedt oplossingen voor netwerken waarin zich 25 tot 500 gebruikers bevinden. Denk hierbij aan scholen, gezondheidsinstellingen en bijvoorbeeld productiebedrijven. De NSA serie staat bekend om haar stabiliteit en performance. De producten stralen met hun brushed aluminium behuizingen dan ook niet voor niets kracht en performance uit. De NSA producten hebben allemaal multi-core processoren. De NSA appliances hebben allemaal een hoge doorvoersnelheid en kunnen veel gelijktijdige sessies aan. Dit zorgt voor optimale snelheid en stabiliteit. Daarnaast zijn de apparaten uitgerust met de nieuwste firewall technologieen en functies. Met een Sonicwall NSA bent u verzekerd van een zeer betrouwbare beveiliging van uw netwerk.

De Sonicwall NSA 2650 is een robuuste 19 inch firewall oplossing en beschikt over een IPS throughput van 700 Mbps en een Full DPI throughput van 300Mbps. De firewall is volledig gigabit en beschikt over 8 gigabit interfaces en is eventueel redundant uit te voeren en uit te breiden met een Totalsecure pakket. De NSA 2650 is uitermate geschikt voor het beveiligen van kleine tot middelgrote bedrijven, kantoren, scholen campussen en overheidsinstellingen.

De SonicWall Network Security Appliance 2650 (NSA 2650) is een Unified Threat Management oplossing voor het groeiende midden en klein bedrijf welke op zoek naar controle, capaciteit en performance. De NSA 2650 integreert een multi-core processor met een DPI, IPS, applicatie controle en SSL-VPN voor real time security. Daarnaast enabled het functies zoals secure remote access, site-to-site VPN en WAN failover/load balancing. Deze hardware unit is gepatenteerd voor een single-pass, low-latency, reassembly free DPI engine die daadwerkelijk in staat is om al het verkeer te scannen, in tegenstelling tot vele andere aanbieders binnen de markt; er is geen afhankelijkheid van poort of protocol. Daarnaast ondersteund de NSA 2650 vele mobiele platformen inclusief iOS, Windows 8.1 en Android.

Mogelijkheden:

  • Total Secure (complete bundel met Gateway anti-virus, anti-spyware, content filtering en IPS) met standard 24x7 support via Support
  • Wireless
  • 8x5 en 24x7 support (indien geen Total Secure wordt aangeschaft)
  • High Availability
  • Meerdere jaren support

Specificaties:

  • 1U 8 1Gb Interfaces
  • 1 GbE management Expansie module
  • 1.9 Gbps firewall Throughput
  • 700 Mbps IPS
  • Ondersteunt tot 32 SonicPoints

Neemt u contact op met Virtual Security indien u meer informatie wenst over de opties. Dit kan via sales@virtualsecurity.nl 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SonicWall NSA 2650