firebox t20 front

WatchGuard Firebox T20

WatchGuard FireBox T15 aansluitingen

WatchGuard Firebox T15

Firebox T80 | WatchGuard Firewall

De Firebox T80 is één van de hoogst presterende tabletop-firewalls en levert optionele poortuitbreidingsmodules voor geïntegreerde glasvezelverbinding zodat u zich kan aanpassen wanneer uw verbinding verandering nodig heeft. 

€ 1.600,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
Firebox T80

De Firebox T80; hoogpresterende beveiliging die met uw netwerk meegroeit

Bedrijven van vandaag zijn afhankelijk van betrouwbare, snelle en beveiligde internetverbinding maar hebben moeite met het vinden van netwerkbeveiligingsoplossingen die zich kunnen aanpassen wanneer uw netwerk verandert. De Firebox T80 is één van de hoogst presterende tabletop-firewalls en levert optionele poortuitbreidingsmodules voor geïntegreerde glasvezelverbinding zodat u zich kan aanpassen wanneer uw verbinding verandering nodig heeft. 

Complete beveiliging, waar u het ook nodig heeft

De Firebox T80 geeft u een krachtige tool voor het administreren en nagaan van uw beleidsmaatregelen over uw gehele, uitgebreide netwerk. Hierdoor bent u in staat om volledige UTM-bescherming te leveren aan kleine en gemiddelde omgevingen voor strakkere beveiliging. Met volledige ondersteuning voor de Total Security Suite, maakt de T80 het mogelijk om kleinere locaties te beschermen met geavanceerde beveiligingsservices zoals Cloud sandboxing, anti-malware gedreven door kunstmatige intelligentie, bedreigingscorrelatie en DNS-filtering. 

Snelle en eenvoudige implementatie

WatchGuard RapidDeploy maakt het mogelijk om veel moeizame werkzaamheden te elimineren die komen bij het opzetten van een Firebox om voor uw netwerk te werken. RapidDeploy is een krachtige, implementatie- en configuratietool, die standaard is inbegrepen bij WatchGuard Firebox-apparaten, gebaseerd in de cloud. Werknemers op locatie kunnen simpelweg het apparaat op stroom en internet aansluiten en het apparaat zal uit zichzelf verbinding maken met de Cloud en al zijn configuratieïnstellingen.

Geïntegreerde Power over Etherner (POE+)

De Firebox T80 bevat twee speciale Power over Ethernet poorten om stroom te bieden aan randapparatuur zoals draadloze access points die in de cloud beheerd worden of beveiligingscamera's van derden. Hierdoor bent u in staat om het bereik van uw netwerk uit te breiden zonder dure AC-stroom te hoeven leiden naar uw apparaten op afstand. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Firebox T80 | WatchGuard Firewall