SonicWall Capture Client Advanced

De Sonicwall AntiVirus/Malware agent stopt inbreuken razendsnel d.m.v. automatisering met SonicWall Capture Client. Verkrijg hoog doeltreffende bedreigingsdetectie zonder de ruis.

€ 59,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
02-SSC-1520
  • Koop 50 voor € 55,46 en bespaar 6%
Vraag offerte aan

SonicWall Capture Client

De alsmaar-groeiende bedreiging van ransomware en andere kwaadaardige malware-aanvallen hebben bewezen dat client-beschermingsoplossingen niet alleen beoordeeld kunnen worden op basis van endpoint compliance. Traditionele antivirustechnologie gebruikt een lang bestreden signature-based-aanpak, die gefaald heeft bij het bijhouden van het tempo van opkomende malware en ontwijkingstechnieken. 

Verder, met de snelle opkomst van telewerken, mobiliteit en BYOD, is er een sterke noodzaak om o.a. consistente bescherming te bieden, evenals toepassings-vulnerability-intelligence en web-policy-enforcement. SonicWall Capture Client is een verenigde endpoint-aanbieding met meerdere EPP en EDR mogelijkheden.

Highlights van SonicWall Capture Client

  • Verkrijg doeltreffende, actionable bedreigingsdetectie zonder de ruis
  • Gecentraliseerd beheer vanuit de cloud met true multi-tenant mogelijkheden om netwerk en endpoint beveiliging te verdedigen
  • Empower en up-level security en IT-teams met een eenvoudig te gebruiken, intuïtieve oplossing die moderne tegenstanders stopt

sonicwall capture security center

Capture Client past bedreigingsbescherming toe dat gebaseerd is op gedrag, powered door NGAV SentinelOne. Capture ATP Integration voor hogere beveiligingseffectiviteit, snelle responstijden en lagere totale kosten van bezit.

capture client features

Prijs is per gebruiker per jaar.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SonicWall Capture Client Advanced
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!