Sonicwall SOHO 250 | Firewall voor thuisgebruik

Sonicwall SOHO 250 | Firewall voor thuisgebruik

Endpoint Protection Advanced

Endpoint Protection Advanced

SonicWall TZ350 | Uniforme, kosteneffectieve beveiligingsoplossing

De TZ350 is een uitgebreide Entry-Level Next-Generation firewall van SonicWall voor superieure threat-protection en razendsnelle prestaties tegen een betaalbare prijs. Het model combineert threat-protection van zeer hoge snelheden en SD-WAN-technologie met een uitgebreid netwerkbereik, draadloze functies met vereenvoudige implementatie en centraal beheer.

€ 579,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
02-SSC-0942

De SonicWall TZ350; een flexibele, geïntegreerde beveiligingsoplossing

De SonicWall TZ-serie stelt kleine tot middelgrote bedrijven en gedistribueerde enterprises in staat om de voordelen van een geïntegreerde, complete beveiligingsoplossing te realiseren. De TZ350 combineert razendsnelle threat-protection en SD-WAN-technologie met een uitgebreide reeks aan draadloze functies en netwerkfuncties. Verder levert het eenvoudige implementatie en centraal beheer; de TZ-350 is een uniforme beveiligingsoplossing tegen lage kosten.

De fundering van de TZ-serie is SonicOS, het veelzijdige besturingssysteem van SonicWall. SonicOS omvat een krachtige set aan mogelijkheden die organisaties voorziet van de flexibiliteit om de UTM-firewalls af te stemmen op hun netwerkeisen. 

Superieure Threat Protection en prestaties

De visie van SonicWall op netwerkbeveiliging betreft geautomatiseerde, real-time threat-detectie en preventie. Door middel van een combinatie van cloud-gebaseerde en on-box technologieën levert SonicWall een bescherming aan firewalls die gevalideerd is door onafhankelijke onderzoeken van derden voor zijn extreem hoge beveiligingseffectiviteit. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SonicWall TZ350 | Uniforme, kosteneffectieve beveiligingsoplossing