Sophos Intercept met EDR | Server Promo

Koop 3 jaar aan Intercept X Advanced met EDR in combinatie Intercept X Advanced voor Server met EDR en verkrijg 50% korting op de server licentie.

€ 188,14
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
Sophos Server Promo met EDR

Koop 3 jaar aan Intercept X Advanced met EDR in combinatie met Intercept X Advanced voor Server met EDR en verkrijg 50% korting op de server licentie.

Als u bijvoorbeeld 10 licenties Intercept X Advanced met EDR en 1 licentie Intercept X Advanced met EDR voor server aanschaft en gebruikt maakt van deze actie, komt u uiteindelijk uit op 1.952,- ipv 2.171,-. 

Druk op de onderstaande offerte knop om een persoonlijk aanbod van ons te ontvangen m.b.t. de actie. Het aanmaken van een offerte is maatwerk, laat ons daarom graag weten om hoeveel servers en licenties het gaat.

offerte knop server promo

Voorwaarden:

  • Dit aanbod is geldig tijdens de periode van 1 maart 2020 tot 30 juni 2020.
  • Dit aanbod is beperkt tot de Sophos producten zoals vermeld in de beschrijving. Het kan niet gecombineerd worden met andere speciale aanbiedingen.
  • Virtual Security mag, naar eigen inzicht, deelnemers van deze aanbieding disqualificeren, wijzigen of verbieden van deze aanbieding, op ieder gegeven moment en voor welke reden dan ook. 
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos Intercept met EDR | Server Promo