Sophos XG 106 rev1 Firewall

Met de Sophos Security Gateway XG 106 schaft u een Sophos Next Generation firewall aan voor bedrijven met circa 5 tot 10 gebruikers. De XG 106 heeft standaard een basis licensie en kan verder worden uitgebreid met security subscribties.

Free trial xg

€ 470,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
XG1ZTCHEK
Vraag offerte aan

Wij raden u aan om een trial te starten zodat u kunt testen of de oplossing goed bij uw omgeving past. Klik op de onderstaande knop om een trial te starten.

Free trial xg

Sophos XG 106 Desktop toepassing

Deze desktop firewall levert een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding waardoor het ideaal is voor kleine bedrijven en filialen. Ze zijn beschikbaar met en zonder geïntegreerde 802.11ac draadloze LAN, zodat je zelfs gebruik kunt maken van een alles-in-één netwerkbeveiliging en hotspot-oplossing zonder aanvullende hardware. Natuurlijk is het ook mogelijk om externe Access Points toe te voegen. Met Intel multi-core-technologie gemaakt voor de beste prestaties en efficiëntie in een klein formaat, komt dit model uitgerust met 4GbE ingebouwde koperaansluitingen en één gedeelde SFP interface. Bijvoorbeeld voor gebruik met de optionele Sophos ADSL modem of een SFB Fiber zendontvanger om het apparaat te verbinden met een server of switch. Een optionele, tweede voedingskabel levert een ongeëvenaarde overtolligheidsoptie in dit productsegment.

Sophos XG Firewalls

De Sophos XG Firewalls leveren uitgebreide next-generation firewallbescherming die verstopte risico's blootstelt, onbekende bedreigingen blokkeert en automatisch reageert op incidenten. 

De XG-serie van Sophos levert ongekend zicht over de gebruikers met het grootste risico, onbekende apps, geavanceerde bedreigingen, verdachte ladingen en nog veel meer. Met dit product verkrijgt u een rijke on-box rapportage inbegrepen zonder bijkomende kosten en de optie om Sophos iView toe te voegen voor gecentraliseerd rapportage verdeeld over meerdere firewalls.

Tevens is de XG Firewall de enige netwerkbeveiligingsoplossing die in staat is om de bron van de infectie volledig te identificeren op uw netwerk en automatisch de toegang tot andere netwerken te beperken als reactie. Dit is mogelijk gemaakt door de de unieke Sophos Security Heartbeat die telemetry en gezondheidsstatussen deelt tussen Sophos endpoints en je firewall. 

Beheer moeiteloos meerdere firewalls met Sophos Central

Sophos Central is het ultieme cloud-management-platform voor al uw Sophos producten. Het maakt dag-tot-dag setup, monitoring en beheer van je XG Firewall eenvoudig. Ook biedt het handige functies zoals alarmeren, backup-beheer, one-click-firmwareupdates en razendsnelle voorziening van nieuwe firewalls. 

Probeer nu de gratis trial!

XG 106 rev.3 HW Appliance with 4 GE + 1 shared SFP ports, SSD + Base License (incl. FW, VPN & Wireless) for unlimited users + power cable

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos XG 106 rev1 Firewall