Sophos XG 230 rev2

Met de Sophos Security Gateway XG 230 schaft u een Sophos Next Generation firewall aan voor bedrijven met circa 70 tot 100 gebruikers. De XG 230 heeft standaard een basis licensie en kan verder worden uitgebreid met security subscribties.

€ 1.942,75
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
XG23T2HEUK
Vraag offerte aan

Free Trial

Wij raden u aan om een trial te starten zodat u kunt testen of de oplossing goed bij uw omgeving past. Klik op de onderstaande knop om een trial te starten.

Gratis Sophos Trial

Over de Sophos XG 230

De Sophos XG 230 is geschikt voor bedrijven van ca. 55 tot 250 gebruikers en beschikt over een SSD schijf. Zie voor gedetailleerde informatie de Sophos Sizing guide. De Sophos XG 230 next generation firewall beschikt standaard over 6 GE poorten, 1 slot voor een optionele FleXi Port module, 120 GB SSD Storage en een basis licentie voor unlimited users.

De Sophos XG Series UTM's ( Next Generation Firewall's ) zijn eenvoudig te beheren. Sophos is van mening dat het dagelijks beheer van een firewall eenvoudig moet zijn. Het motto is dan ook "We keep it Simple". Dit is terug te vinden in een eenvoudige en gebruiksvriendelijk console waarmee u uw firewall beheert, zelfs als u voor de eerste keer inlogt op de webconsole.

De Sophos XG 230 is niet alleen eenvoudig te beheren maar hij is ook nog eens uitgerust met zeer veel mogelijkheden om uw netwerk, uw gebruikers en uw data te beveiligen; een All-in-One oplossing dus.


Sophos XG Licensing

XG licenties overzicht

Hierboven vindt u een overzicht vinden van alle XG subscripties en de bijbehorende functies.

Network Protection Subscription

 • Inbraakspreventie (IPS)
  - High-performance, next-gen IPS deep packet inspection engine met selectieve IPS patronen die op het beleid van een firewall toegepast kunnen worden voor maximale prestaties en bescherming
  - Duizenden handtekening
  - Granulaire categorie selectie
  - Ondersteuning voor op maat gemaakte handtekening
  - IPS Policy Smart Filters bieden de mogelijkheid tot dynamische beleidsmaatregelen die zich automatisch updaten zodra nieuwe patronen zijn toegevoegd
 • ATP en Security Heartbeat
  - Advanced Threat Protection (detecteer en blokkeer netwerkverkeer die probeert contact op te nemen en bevel te geven aan servers die gebruik maken van multi-gelaagde DNS, AFC en firewall)
  - Sophos Security Heartbeat identificeert onmiddelijk aangetaste endpoints, waaronder de host, de gebruiker, het proces, incidenten aantal en tijd van aanval
  - Sophos Security Heartbeat beleidsmaatregelen kunnen toegang tot netwerkmiddelen beperken of aangetaste systemen volledige isoleren tot ze zijn opgeruimd
  - Lateral Movement Protection isoleert aangestate systemen nog verder door gezonde Sophos endpoints verkeer van aangetaste endpoints te weigeren en zo de verplaatsing van bedreigingen voorkomen
 • SD-RED Device Management
  - Centraal beheer van alle SD-RED apparaten
  - Geen configuratie: maakt automatisch verbinding d.m.v. een dienstverlening gebaseerd in de cloud
  - Virtuele Ethernet voor een betrouwbare overdracht van al het verkeer tussen locaties
  - Compressie van tunnelverkeer 
  - VLAN poort configuratie opties
 • Cliëntloze VPN
  - Sophos' unieke, versleutelde HTML5 self service-portaal met ondersteuning voor RDP, HTTP, HTTPS, SSH, Telnet en VNC

Verder kunt u de functionaliteit van uw firewall doen groeien met de beschikbare accessoires en uitbreidingen, zoals de Sophos Red en draadloze Access Point's.

Sophos RED

Met de Sophos Remote Ethernet Devices (RED's) is het mogelijk om op een eenvoudige manier een vestiging aan te sluiten op het netwerk van uw hoofdkantoor of datacenter. Plaats een RED apparaat op een vestiging en laat hem direct een verbindingen opzetten met de firewall op uw hoofdkantoor. Hiervoor is geen of nauwelijks technische kennis voor nodig. 

Sophos Wireless Access Points

Omdat het Sophos apparaat volledig kan functioneren als wireless controller is het mogelijk om uw wifi netwerk op te bouwen met Sophos Access Points, zelfs in combinatie met een Sophos RED op een remote locatie. Er zijn diverse soorten Access Points beschikbaar, voor een aantal gebruikers of voor hele afdelingen. Ook zijn er outdoor Access Points beschikbaar.

Sophos FleXi port

Met de FleXi port module is het mogelijk om uw firewall te voorzien van meer aansluitingen. Bijvoorbeeld: 8x GbE met koper, 8x GbE SFP en zelfs 2x 10GbE SFP mudles zijn beschikbaar. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via sales@virtualsecurity.nl, ook voor een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie
Specification

Sophos SG 230 Specs

Sophos SG230 datasheet Datasheet Sophos XG 230

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos XG 230 rev2