Sophos XG 86 rev. 1

Met de Sophos Security Gateway XG 86 schaft u een Sophos Next Generation firewall aan voor bedrijven met circa 1 tot 5 gebruikers. De XG 86 heeft standaard een basis licensie en kan verder worden uitgebreid met security subscribties.

Free trial xg

€ 340,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
XG8BTCEK
Vraag offerte aan

Wij raden u aan om een trial te starten zodat u kunt testen of de oplossing goed bij uw omgeving past. Klik op de onderstaande knop om een trial te starten.

Free trial xg

Sophos XG Series Desktop Appliances: XG 86

Deze entry-level desktop firewalls zijn de ideale keuze voor budgetbewuste kleine bedrijven, retail of op klein- en thuiskantoor. Ze zijn beschikbaar met en zonder geïntegreerde 802.11ac draadloze LAN, zodat u een alles-in-één netwerkbeveiliging en hotspot-oplossing kunt hebben zonder de noodzaak voor toegevoegde hardware. Vanwege de Intel dual-core-technologie zijn de modellen zeer efficiënt en omdat ze geen ventilatoren hebben veroorzaken ze geen ongewenst lawaai in uw kantoorruimte. 

Sophos XG Firewalls

De Sophos XG Firewalls leveren uitgebreide next-generation firewallbescherming die verstopte risico's blootstelt, onbekende bedreigingen blokkeert en automatisch reageert op incidenten. 

De XG-serie van Sophos levert ongekend zicht over de gebruikers met het grootste risico, onbekende apps, geavanceerde bedreigingen, verdachte ladingen en nog veel meer. Met dit product verkrijgt u een rijke on-box rapportage inbegrepen zonder bijkomende kosten en de optie om Sophos iView toe te voegen voor gecentraliseerd rapportage verdeeld over meerdere firewalls.

Tevens is de XG Firewall de enige netwerkbeveiligingsoplossing die in staat is om de bron van de infectie volledig te identificeren op uw netwerk en automatisch de toegang tot andere netwerken te beperken als reactie. Dit is mogelijk gemaakt door de de unieke Sophos Security Heartbeat die telemetry en gezondheidsstatussen deelt tussen Sophos endpoints en je firewall. 

 

Beheer moeiteloos meerdere firewalls met Sophos Central

Sophos Central is het ultieme cloud-management-platform voor al uw Sophos producten. Het maakt dag-tot-dag setup, monitoring en beheer van je XG Firewall eenvoudig. Ook biedt het handige functies zoals alarmeren, backup-beheer, one-click-firmwareupdates en razendsnelle voorziening van nieuwe firewalls. 

Probeer nu de gratis trial!

XG 86 rev.3 HW Appliance with 4 GE ports, Flash memory + Base License (incl. FW, VPN & Wireless) for unlimited users + power cable

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sophos XG 86 rev. 1