WatchGuard Firebox T55-W

WatchGuard Firebox T55-W

WatchGuard Firebox T70

WatchGuard Firebox T70

WatchGuard AP120 Access Point

De AP120 biedt enterprise-grade functionaliteit voor een fractie van de kosten. Het model beschikt over flexibele beheeropties en groeit met uw bedrijf mee.

Normale prijs € 390,00 Aanbiedingsprijs € 351,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
WGA12701

Business kent geen grenzen met WatchGuard acces points

Watchguard biedt bedrijven van alle soorten en maten een compleet portfolio van draadloze opties die toonaangevend zijn op het gebied van bestuurbaarheid, zichtbaarheid en prestaties, zonder in te leveren op beveiliging. Door het beheer via de Wifi Cloud kunt u gebruik maken van het volledige potentieel van uw WatchGuard Access Points met krachtige Wireless Intrusion Prevention System (WIPS) -beveiliging, realtime bedrijfsgestuurde analyses en krachtige engagement- en marketingtools.

De AP120 biedt enterprise-grade functionaliteit voor een fractie van de kosten. Gebouwd voor netwerken met zware smartphone- en tablettoegang, zoals gast- of openbare wifi-omgevingen, of kleinere footprint locaties die beperkte apparaten ondersteunen. Dit Access Point is ideaal voor filialen, winkels en kleine klaslokalen. 

Enterprise-grade prestaties, fractie van de kosten

Het AP120 Access Point levert enterprise-grade beveiliging en prestaties tegen een zeer betaalbare prijs. Deze Access Point-oplossing heeft gelijktijdig 5 GHZ- en 2,4GHz-bandradio's met de nieuwste 802.11ac-normen. 

Flexibele beheeropties

WatchGuard biedt twee managementscenario's om te voldoen aan de behoeften van het MKB en gedistribueerde ondernemingen. U kunt alle WatchGuard Access Points beheren met een Firebox, d.m.v. de Gateway Wireless Controller met lichtgewicht functieset, of met WatchGuard's Wi-Fi CLoud. Met de Wi-Fi Cloud krijgt u een uitgebreide set functies, waaronder krachtige WIPS-beveiliging, marketingtools en locatiegebaseerde analyses voor optimale zakelijke inzichten. Voor ultieme gemoedsrust, vertrouw op een Firebox UTM-beschermd netwerk met Watchguard Wi-Fi Cloud-managed AP's om het volledige marketing- en beveiligingspotentieel van een cloud-managed Access Point-oplossing te realiseren.

Gepatenteerde draadloze beveiliging

De cloud-managed Access Points hebben een ingebouwd Wireless Intrusion Prevention System (WIPS) om ervoor te zorgen dat u de bescherming krijgt die u nodig heeft. Met behulp van gepatenteerde Marker Packet-technologie, beschermt WatchGuard WIPS doorlopend uw ruimte tegen ongeautoriseerde apparaten, man-in-the-middle en denial-of-service aanvallen, malafide AP's en meer - dit alles met nagenoeg nul valse positieven. Met WatchGuard cloud-managed AP's en WIPS kunnen IT-professionals de hoogwaardige draadloze verbindingen leveren die hun gebruikers eisen, zonder dat het ten koste van de beveiliging gaat.

WatchGuard management groeit met u mee

De Wi-Fi cloud-omgeving kan uw bedrijf van één naar een onbeperkt aantal Access Points verspreid over meerdere locaties brengen, zonder infrastructuur, waardoor administratieve omslachtigheid geëlimineerd wordt en de kosten aanzienlijk verlaagd worden. AP's kunnen op vele manieren gegroepeerd worden, bijvoorbeeld op locatie, gebouw, verdieping en klant om een consistent beleid te handhaven. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WatchGuard AP120 Access Point