WatchGuard Firebox M470

WatchGuard Firebox M470

WatchGuard Firebox M570

WatchGuard Firebox M570

WatchGuard Firebox M440

De WatchGuard Firebox M440 is ideaal voor bedrijven die meer flexibiliteit nodig hebben bij het segmenteren van het netwerk en het beveiligen van draadloze toegangspunten.

€ 6.482,74
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
WGM44001
Vraag offerte aan

Firebox M440

Robuuste poortdichtheid levert sterkere beveiliging

De Firebox M440 omvat dezelfde sterke verdediging, hoge prestaties en flexibele beheertools als waarmee de andere WatchGuard producten zich onderscheiden, maar dit model levert speciaal robuuste poortdichtheid met vijfentwintig 1Gb Ethernet poorten en twee 10Gb SFP+(fiber) poorten. Acht van de 1Gb poorten bieden Power over Ethernet (PoE), waardoor beheerders in staat zijn om hun gelaagde verdediging uit te breiden naar de WLAN zonder dure AC stroom naar draadloze Access Points op afstand hoeven te sturen. Omdat het rijk is aan onafhankelijke poorten, is de Firebox M440 een uitstekend platform voor het definiëren van verschillende netwerksegmenten waarvan industrieëxperts zeggen dat het de beste uitvoering is voor het beveiligen en beschermen van gegevens.

Authenticatie is niet voldoende om uw netwerk te beschermen

Authenticatie is belangrijk maar zeker geen garantie dat uw netwerk niet geschonden kan worden. Netwerk- en beveiligingslekken kosten bedrijven elk jaar miljoenen, ondanks correct uitgevoerde authenticatiemaatregelen. Als hackers fysieke netwerktoegang vekrijgen kunnen ze softwarefouten exploiteren om authenticatiezwaktes te omzeilen en toegang te verkrijgen tot uw gegevens. Als u de toegang werkelijk wilt beschermen en beperken moet u middelen ook op fysiek niveau segmenteren. De M440, met zijn rijke poortdichtheid, geeft u een verscheidenheid aan opties voor flexibele segmentatiestrategieën en dat betekent betere beveiliging en sterkere bescherming voor uw gegevens.

Basic Security Suite

De Basic Security Suite van WatchGuard levert alle traditionele netwerkbeveiligingservices die typerend zijn voor een UTM-apparaat; inbraakspreventieservice, Gateway AntiVirus, URL-filtering, applicatiebeheer, spam blokkering en reputatie lookup. Ook bevat de Suite het gecentraliseerde managementsysteem van WatchGuard, de netwerkoverzicht-mogelijkheden evenals de standaard 24x7 standaard support.

Total Security Suite

Met de Total Security Suite is de Firebox T15 een kosteneffectieve beveiligingskrachtcentrale die bijna alle functies biedt die de geavanceerde UTM-apparaten van het merk ook bieden, inclusief alle beveiligingsmogelijkheden zoals bescherming tegen ransomware en preventie van gegevensverlies. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WatchGuard Firebox M440