WatchGuard Firebox M670

WatchGuard Firebox M670

WatchGuard Firebox M5600

WatchGuard Firebox M5600

WatchGuard Firebox M4600

WatchGuard Firebox M4600. Hoofdkantoor voor gedistribueerde ondernemingen
€ 12.436,28
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
WG460001
Vraag offerte aan

De Firebox M4600 voor top van de lijn prestaties & beveiliging

Met een firewall throughput van tot wel 60 Gbps en UTM throughput van tot wel 11 Gbps, maakt de M4600 onderdeel uit van de snelste WatchGuard Firebox apparaten ooit. Dit niveau van prestaties, gecombineerd met krachtige beveiliging, flexibele hoge poortdichtheid en betaalbaarheid maken deze oplossing de ideale keuze voor gedistribueerde, "hub-and-spoke"-type omgevingen.

Beheer gemakkelijk een groot aantal apparaten

Gebruikelijk worden deze apparaten geïnstalleerd op hoofdkantoren waar ze dienen als "hub"-verantwoordelijk voor het beheren en beveiligen van alle communicatie tussen het hoofdkantoor en alle werknemers / kantoren op afstand. 
Gratis meegeleverd wordt WatchGuard Dimension, dat een suite van big data-overzicht en rapportage-tools biedt die onmiddelijk beveiligingsbedreigingen identificeren en destilleren om het proces van beleidsmaatregelen opstellen in het netwerk te versnellen. 

Snelle en eenvoudige implementatie

RapidDeploy technologie gebaseerd in de cloud, een configuratie- en implementatieïnstrument dat standaard bij WatchGuard Firebox apparaten geleverd wordt, stelt IT-personeel in staat om configuratiegegevens te creëren en op te slaan in de cloud en een nieuw apparaat direct naar de eindbestemming te laten versturen. Zodra het apparaat aankomt kan het verbinding maken met de cloud voor een beveiligde download van zijn configuratieïnstellingen, wat personeel geld en reistijd bespaart. Deze technologie is met name gunstig voor grote, gedistribueerde enterprises waar het beheren van een breed scala aan apparaten verdeeld over meerdere locaties cruciaal is.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WatchGuard Firebox M4600