WatchGuard Firebox M570

WatchGuard Firebox M570

WatchGuard Firebox M4600

WatchGuard Firebox M4600

WatchGuard Firebox M670

De WatchGuard Firebox M670 is heel erg handig voor middelgrote ondernemingen en gedistribueerde ondernemingen.
€ 7.836,28
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
WGM67001
Vraag offerte aan

Firebox M670

De Firebox M670 is speciaal ontworpen voor bedrijven van gemiddelde grootte en gedistribueerde enterprises die moeite hebben met het effectief beveiligen van hun netwerk op betaalbare wijze. Dit omdat ze een explosieve groei aan bandbreedtesnelheden, versleuteld verkeer, videogebruik en verbindingssnelheden tegemoet komen. Verder verkrijgt u met dit model meer flexibiliteit omdat het de mogelijkheid biedt om netwerkmodules toe te voegen voor een hogere poortdichtheid zodat de oplossing aangepast kan worden naarmate het netwerk groeit en evolueert.

Total Network Protection

Elk netwerk heeft een volledig arsenaal nodig van scan-motoren om te beschermen tegen spyware, virussen, kwaadaardige apps, gegevensverlies, botnets en meer. WatchGuard's prijswinnende netwerkbeveiligingsplatform biedt niet alleen de meest complete suite van verenigde beveiligingsbediening die verkrijgbaar is maar WatchGuard is ook steeds de eerste om oplossingen aan te bieden voor het aanpakken van nieuwe en evoluerende netwerkbedreigingen, waaronder ransomware en geavanceerde malware.

Beheer gemakkelijk uw vele apparaten

Deze apparaten dienen als een "hub"-apparaat, typisch geïmplementeerd in het hoofdkantoor, verantwoordelijk voor het centraal beheer en de beveiliging van alle communicatie tussen het hoofdkantoor en alle locaties op afstand. WatchGuard Dimension, dat wordt inbegrepen zonder extra kosten, levert een suite van big data-overzicht en rapportage-tools die onmiddelijk belangrijke netwerkbedreigingen identificeren en destilleren, waardoor de mogelijkheid om betekenisvolle beveiligingsbeleidsmaatregelen in te voeren over het gehele netwerk.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WatchGuard Firebox M670