WatchGuard Firebox T35 met Basic Security 3 jaar| Competitive Trade In

WatchGuard Firebox T35 met Basic Security 3 jaar| Competitive Trade In

Fortinet Fortigate 61F

Fortigate 61F

WatchGuard Firebox T35 met Total Security 3 jaar| Competitive Trade In

Dit compacte model biedt nagenoeg alle functies die aanwezig zijn in de geavanceerde UTM-apparaten van Watchguard, waaronder alle beveiligingsservices van de Watchguard Total Security Suite.

€ 2.178,00
Levertijd: Neem contact met ons op
SKU
WGT35693-WW

Eigenschappen en voordelen van de Firebox T35

  • Alle inlog- en raportfuncties zijn inbegrepen bij aankoop, met meer dan 100 dashboards en rapporten, inclusief PCI en HIPAA.
  • 5 Gigabit ethernet-poorten die high-speed LAN-backbone-infrastructuren en gigabit WAN-verbindingen ondersteunen.
  • PoE+-poort voor het voeden van randapparatuur, zoals een WatchGuard Secure Wi-Fi Access Point, waardoor beheerders het bereik van hun netwerken kunnen uitbreiden zonder kostbare wisselstroom naar het externe apparaat hoeven te lopen.

Volledige netwerkbeveiliging

Kleine bedrijven en afgelegen locaties worden al lang beschouwd als makkelijk doelwit voor aanvallers. Firebox T35 tafelapparaten bieden netwerkbeveiliging op bedrijvsniveau voor kleine kantoren / filialen en kleine winkelomgevingen die overeenkomen met de realiteit van de huidige gedistribueerde werkstijl. WatchGuard's unieke productarchitectuur stelt kleinere bedrijven in staat gebruik te maken van de beste beveiligingsservices, van URL-filteren en inbraakpreventie tot applicatiebeheer en preventie van gegevensverlies, zonder de kosten en complexiteit die bij het beheer van meerdere single-point oplossingen komen.

Snelle en eenvoudige implementatie

De op cloud-gebaseerde RapidDeploy-technologie, een configuratie- en implementatietool die standaard wordt meegeleverd met WatchGuard Firebox-apparaten, stelt IT-personeel in staat configuratiegegevens in de cloud te maken en op te slaan, openbaar en privé, en een nieuw apparaat rechtstreeks naar zijn bestemming te laten verzenden. Zodra het apparaat aankomt kan het verbinding maken met de cloud voor een veilige download van de configuratie-instellingen, waardoor het personeel reistijd en geld bespaart. Deze technologie is met name voordelig voor grote, gedistribueerde ondernemingen waar het efficiënt beheren van meerdere apparaten op meerdere locaties en regio's van cruciaal belang is. 

Gemakkelijk te beheren en begrijpen 

Firebox T-serie apparaten zijn niet enkel eenvoudig te configureren en implementeren, ze zijn ook ontwikkeld met nadruk op gecentraliseerd beheer. Hierdoor zijn doorlopend beleid en netwerkbeheer eenvoudig en duidelijk. WatchGuard Dimension, die bij aankoop is inbegrepen, biedt een reeks big data-zichtbaarheid en rapportagetools die onmiddelijk belangrijke netwerkbeveiligingsbedreigingen, problemen en trends identificeren en destilleren, zodat u onmiddelijk preventieve of corrigerende maatregelen kunt nemen.

Beveiliging is complex, het beheer hiervan hoeft dat niet te zijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WatchGuard Firebox T35 met Total Security 3 jaar| Competitive Trade In