Trend Micro Worry-Free™ Business Security Advanced

De ideale beveiligingssoftware voor kleine bedrijven. Het product is eenvoudig te gebruiken, heeft een kleine footprint en zal u en uw personeel niet vertragen. Met deze oplossing kunt u erop vertrouwen dat uw IT-beveiliging uitgebreid is en uw bedrijfsgegevens veilig. 

Snel. Effectief. Simpel.

€ 75,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
CMSBWWM7YLIU
  • Koop 6 voor € 68,75 en bespaar 8%
  • Koop 11 voor € 62,50 en bespaar 17%
  • Koop 26 voor € 57,50 en bespaar 23%
  • Koop 51 voor € 53,25 en bespaar 29%
  • Koop 101 voor € 48,50 en bespaar 35%
  • Koop 251 voor € 44,00 en bespaar 41%
Vraag offerte aan

De ideale beveiligingssoftware voor kleine bedrijven

De Worry-Free Business Security Advanced levert complete gebruikersbescherming, ontworpen voor kleine bedrijven. Het aantal kleine bedrijven dat slachtoffer is aan cybercriminele gegevensdiefstal is in opkomst. Deze criminelen staan bekend voor het gebruik van verscheidene technieken zoals ransomeware, spam, malware, phising en geavanceerde, doelgerichte aanvallen - speciaal ontworpen om traditionele antivirussen te omzeilen. 

Trend Micro Worry-Free Advanced biedt complete gebruikersbescherming tegen antivirus, antispam, webbeveiliging, ransomware-beveiliging en gegevensbeveiliging voor uw PC's, Macs, servers en mobiele apparaten. 

Het product is eenvoudig te gebruiken, heeft een kleine footprint en zal u en uw personeel niet vertragen. Met deze oplossing kunt u erop vertrouwen dat uw IT-beveiliging uitgebreid is en uw bedrijfsgegevens veilig. 

Wegens het gebruik van wereldwijde dreigingsinformatie van Trend Micro Smart Protection Netwerk, zorgt de Worry-Free Business Security Advanced ervoor dat u onmiddelijk beschermt bent tegen de nieuwste bedreigingen. Iedere dag analyseert Smart Protection Netwerk meer dan 15 terabytes aan dreigingsgegevens, waarna het 250+ miljoen bedreigingen identificeert en blokkeert in de cloud, voordat ze uw systemen kunnen bereiken.

Probeer nu de gratis trial! Free Trial Worry-Free

Neem contact op met Virtual Security indien u meer informatie wenst over de opties of prijzen bij meer gebruikers. Dit kan via sales@virtualsecurity.nl 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trend Micro Worry-Free™ Business Security Advanced