Worry-Free XDR EDR Add-on Renew

Worry-Free XDR, Worry-Free Services Advanced + EDR add-on, Renew, Normal, 51-100 User License,12 maanden

Worry-Free Advanced: Renew, Normal, 51-100 User License,12 maanden

Worry-Free Advanced: Renew, Normal, 51-100 User License,12 maanden

Worry-Free Services Endpoint Detection & Response, Renew, Normal, 51-100 User License,12 maanden

Trend Micro Worry-Free Services is een cloudgebaseerde beveiligingsoplossing voor kleine en middelgrote bedrijven om hun endpoints, servers en mobiele apparaten te beschermen tegen virussen, malware en andere bedreigingen.
€ 26,75
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
WF01043848
Vraag offerte aan

Endpoint Detection and Response

Met Trend Micro Endpoint Detection and Response (EDR) krijgt u geavanceerde detectie- en responsmogelijkheden die uw organisatie veilig houden. Deze software biedt real-time monitoring van alle activiteiten op uw endpoints, waardoor het snel en effectief potentiële bedreigingen kan identificeren en blokkeren. Het gebruikt machine learning-algoritmen om verdachte activiteiten te detecteren en te analyseren, zodat u snel kunt handelen om de schade te beperken.

Met Trend Micro EDR kunt u ook de impact van een incident minimaliseren door snel te reageren met geautomatiseerde responsacties. U kunt bijvoorbeeld automatisch een endpoint afsluiten of quarantainen als er verdachte activiteit wordt gedetecteerd. Bovendien biedt Trend Micro EDR uitgebreide rapportage- en analysefuncties, waarmee u de beveiligingsstatus van uw endpoints kunt bewaken en verbeteren. Zo heeft u altijd inzicht in de prestaties van uw beveiligingssysteem en kunt u proactief reageren op nieuwe bedreigingen.

 

Renew

Een "renewal", ofwel verlenging, is een manier om jaren toe te voegen aan de licentie of het abonnement van uw Trend Micro-programma. Dit kan vanaf 12 maanden.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Worry-Free Services Endpoint Detection & Response, Renew, Normal, 51-100 User License,12 maanden