Worry-Free XDR EDR Add-on Renew

Worry-Free XDR, Worry-Free Services Advanced + EDR add-on, Renew, Normal, 51-100 User License,12 maanden

worry-free services advanced: multi-language

Worry-Free Services Advanced; Multi-Language: [Service] New, Normal, 51-100 User License,12 maanden

Worry-Free XDR, Worry-Free Services Advanced + EDR add-on, New, Normal, 51-100 User License,12 maanden

Worry-Free XDR is een geavanceerde beveiligingsoplossing van Trend Micro die uitgebreide bescherming biedt tegen geavanceerde bedreigingen en aanvallen. Met de toevoeging van de Worry-Free Services Advanced + EDR add-on krijgen organisaties diepgaande zichtbaarheid en controle over hun endpoints, waardoor ze verdachte activiteiten kunnen detecteren, onderzoeken en snel kunnen reageren op beveiligingsincidenten.
€ 72,91
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
WF01055689
Vraag offerte aan

Worry-Free XDR

Met behulp van geavanceerde technologieën biedt Worry-Free XDR real-time detectie en respons op bedreigingen. Dit stelt je in staat om proactief te handelen en potentiële aanvallen te identificeren voordat ze schade kunnen toebrengen aan je bedrijfssystemen en data.

Worry-Free Services Advanced + EDR Add-on

Met de EDR-add-on (Endpoint Detection and Response) krijgt u verbeterde zichtbaarheid in realtime en een krachtige reactiemogelijkheid bij verdachte activiteiten.

Worry-Free XDR, Worry-Free Services Advanced + EDR Add-on

Ervaar het volgende niveau van zorgeloze geavanceerde beveiliging met Worry-Free XDR en de Worry-Free Services Advanced + EDR add-on. Deze krachtige combinatie biedt uitgebreide bescherming voor uw systemen en gegevens, waarbij geavanceerde bedreigingen in realtime worden gedetecteerd en aangepakt. Vernieuw uw abonnement om ononderbroken dekking te garanderen en geniet van gemoedsrust, wetende dat uw bedrijf beschermd is tegen evoluerende cyberdreigingen. Vertrouw op Trend Micro, een vertrouwde leider in cybersecurity, om uw organisatie veilig en zorgeloos te houden.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Worry-Free XDR, Worry-Free Services Advanced + EDR add-on, New, Normal, 51-100 User License,12 maanden