FIDO Security Key NFC

FIDO Security Key NFC

Yubikey 5C Nano

Yubikey 5C Nano

YubiHSM 2.1 | Hardware Security Module van Yubico

De YubiHSM 2 is een dedicated hardwarebeveiligingsmodule (HSM) die superieure bescherming biedt voor cryptografische sleutels tegen diefstal en misbruik. 

€ 650,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
5060408461181

Let op: uit veiligheidsoverwegingen kan de YubiHSM niet retour worden genomen.

YubiHSM 2 - beveiligt cryptografische sleutels

De YubiHSM 2 is een dedicated hardwarebeveiligingsmodule (HSM) die superieure bescherming biedt voor privésleutels tegen diefstal en misbruik. 

Cryptografische sleutels die zijn opgeslagen in software zijn gevoelig voor cyberbedreigingen

Beveiligingsinbreuken vormen een groeiend probleem dat bedrijven in 2018 gemiddeld 3,8 miljoen dollar heeft gekost per inbreuk (aldus de 2018 Cost of Data Breash Study, Ponemon Institue Research Report). Softwareopslag van cryptografische sleutels voor servers wordt steeds kwetsbaarder naarmate cyberaanvallen steeds geavanceerder worden. Een gestolen cryptografische serversleutel kan leiden tot catastrofale beveiligingsinbreuken. Als bijvoorbeeld een privésleutel van een certificatieauthoriteit gecompromitteerd is, kan een aanvaller zich voordoen als uw website. Met potentiëel veel hogere schade dan een gemiddelde inbreuk, bent u mogelijk genoodzaakt om alle servers, eindgebruikerssystemen en gebruikterstoegang voor dagen of weken plat te leggen waardoor herstel bemoeilijkt wodt. Krachtige beveiliging voor cryptografische sleutels is van groter belang dan ooit tevoren. 

De YubiHSM 2 verandert de spelregels voor effectieve sleutelbeveiliging

Traditioneel hebben bedrijven vaak hardwarebeveiligingsmodules gebruikt die duur en complex waren om in te stellen. Echter met de YubiHSM 2 kunnen bedrijven van allerlei groottes effectieve beveiliging voor cryptografische sleutels inschakelen, over de gehele levenscyclus, in een draagbaar en betaalbaar hardware vormfactor. Met de YubiHSM 2 kunnen organisaties voorkomen dat cryptografische sleutels gekopieerd worden door aanvallers, malware en kwaadaardige insiders. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:YubiHSM 2.1 | Hardware Security Module van Yubico