WithSecure Cloud Protection voor SalesForce

WithSecure Cloud Protection voor SalesForce

F-Secure Protection Service for Business box

WithSecure PSB Computer Protection | Is nu WithSecure Elements for Computers

WithSecure Antivirus | Rapid Detection & Response Service

Bescherm de status van uw IT-omgeving en beveiliging, detecteer gerichte aanvallen zeer snel en reageer op kwaadaardige activiteit met optimaal overzicht, contextuele infortmatie en geautomatiseerde maatregelen. F-Secure Antivirus | Rapid Detection & Response Service is nu F-Secure EDR of F-Secure EDR voor Servers

€ 30,63
Levertijd: Neem contact met ons op
SKU
FCNYSN1NVXCQQ

WithSecure Rapid Detection & Response

WithSecure Rapid Detection & Response is een intelligente antivirus die u overzicht biedt over uw gehele beveiligingsomgeving. Ook beschikt de oplossing over de functie om bedreigingen automatisch op te sporen waardoor uw IT-afdeling de gerichte aanvallen direct en efficiënt kan detecteren en blokkeren.

Belangrijkste eigenschappen

  • Bescherm uw gevoelige informatie en bedrijfsvoering door vlugge detectie van beveiligingsincidenten
  • Bemachtig direct inzicht in de status van uw IT-omgeving en beveiliging
  • Reageer vlug en profiteer van vakkundige begeleiding als u bedrijf wordt aangevallen

Hoe werkt Rapid Detection & Respons?

  1. Niet-belastende sensoren bewaken alle endpoints op activiteiten van hackers en streamen informatie over verdachte gedragspatronen in real-time naar de F-Secure cloud.
  2. De mogelijkheden voor gegevensanalyse en Broad Context DetectionTM-mechanismen filteren alle data om snel daadwerkelijke aanvallen uit te lichten. 
  3. Als een beveiligingsincident wordt gedecteerd, begeleidt de F-Secure oplossing u snel tijdens alle noodzakelijke stappen om de bedreiging in te dammen en te verhelpen.

Geautomatiseerde incidentrespons en vakkundige aanbevelingen tijdens cyberaanvallen

Het F-Secure platform voor gedragsanalyse en kunstmatige intelligentie is door de cybersecurity-experts getraind op het detecteren van alle bekende en onbekende bedreigingen. De technologie voor machine learning verbetert de detectieprestaties continu door het herkennen van nieuwe aanvalstechnieken en de daarmee gepaardeactivering van processen, applicaties en netwerkverbindingen. 

Als daadwerkelijke bedreigingen worden gedetecteerd, worden die onmiddelijk geblokkeerd door de EDR-oplossing. Deze levert verder een visuele weergave van de cyberaanval, volledig met alle getroffen endpoints en aanbevelingen voor het terugdringen en verhelpen van de bedreiging. Dankzij de ondersteuning van de gecertificeerde EDR-dienstverleners en experts in cyberbeveiliging van F-Secure, beschikt u over ruim voldoende capaciteit om zelfstandig snel en efficiënt op cyberaanvallen te reageren.

 

F-Secure Rapid Detection & Respons

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WithSecure Antivirus | Rapid Detection & Response Service