WatchGuard AP322

WatchGuard AP322

WatchGuard AP420

WatchGuard AP420

WatchGuard AP325

De AP325 van WatchGuard levert Wave 2 technologie voor kostenbewuste organisaties. Dit Access Point is ideaal voor omgevingen met een gemiddelde dichtheid.

Normale prijs € 604,00 Aanbiedingsprijs € 543,60
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
WGA35701

Veilige en betaalbare wifi voor uw bedrijf

De AP325 is ontworpen voor kostenbewuste organisaties die op zoek zijn naar een modern, 802.11ac Wave 2 Access Point. Het is ideaal voor omgevingen met gemiddelde dichtheid zoals scholen, kleine en middelgrote bedrijven, gedistribueerde kantoorruimtes, kleine footprint retaill, kleine vergaderruimtes, restaurants en zorgkantoren. 

Wanneer u het apparaat beheert met de wifi cloud, kunt u het volledige potentieel uit uw WatchGuard Access Point halen met krachtige WIPS-beveiliging, locatiegebaseerde analyses en captive portals met sociale ondersteuning.

Belangrijkste eigenschappen van de AP325

  • MIMO voor meerdere gebruikers: uw wifi zal geen tekenen van vertraging tonen met een 4x4 MU-MIMO, waardoor veel apparaten tegelijkertijd toegang hebben tot de Wi-Fi. 
  • Flexibele beheeropties: WatchGuard biedt twee managementscenario's om te voldoen aan de behoeften van MKB en gedistribueerde ondernemingen. U kunt alle Watchguard Access Points beheren met een Firebox via de Gateway Controller met lichtgewicht functieset of met de Wi-Fi Cloud. 
  • Gepatenteerde Draadloze Beveiliging: de cloud-managed access points hebben ingebouwde Wireless Intrustion Prevention System (WIPS) om u te verzekeren van de beveiliging die u nodig heeft. Met WatchGuard cloud-managed AP's met WIPS kunnen IT-professionals de hoogwaardige draadloze verbinding leveren die hun gebruikers eisen, zonder dat het ten koste gaan van de beveiliging. 
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WatchGuard AP325