WatchGuard AP325

WatchGuard AP325

WatchGuard Firebox M370

WatchGuard Firebox M370

WatchGuard AP420

De AP420 is het snelste indoor Access Point van Watchguard. Het biedt razendsnelle draadloze verbindingen zonder dat het ten koste gaat van de beveiliging.

Normale prijs € 1.082,00 Aanbiedingsprijs € 973,80
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
WGA42701

AP420 Indoor Access Point

Dit model is een nieuwe 802.11ac Wave 2 AP die razendsnelle snelheden levert die in staat zijn doorvoerintensieve en latentiegevoelige applicaties te ondersteunen, zoals VolP, video, muziek en grote gegevensoverdrachten via wifi. Het bevat ook een 4x4 Multi-User MIMO (MU-MIMO) dubbele radio die ondersteuning biedt voor hoge klantdichtheid om vertragingen in de Wi-Fi verbinding te verhelpen en een 3e radio voor speciale WIPS (Wireless Intrusion Prevention System) en de mogelijkheid om te scannen met RF-optimalisatie. Het model is ideaal voor beursvloeren, auditoria, vergaderzalen en winkelcentra. 

Als u het apparaat beheert met de Wi-Fi Cloud kunt u het volledig potentieel uit uw WatchGuard Access Points halen met krachtige WIPS-beveiliging, realtime bedrijfsgestuurde analyses en krachtige engagement- en marketingtools.

Belangrijkste eigenschappen van de AP420

  • MIMO voor meerdere gebruikers: uw wifi zal geen tekenen van vertraging tonen met een 4x4 MU-MIMO, waardoor veel apparaten tegelijkertijd toegang hebben tot de Wi-Fi. 

  • Toegewijde 3e 2x2 MIMO Dual Band-Radio: voor speciale RF-optimalisatiescans en Wireless Intrusion Prevention System (WIPS) wanneer de Wi-Fi Cloud is ingeschakeld zodat u geen prestaties hoeft op te offeren voor veiligheid. 

  • Integratie met Google for Edutcation: Google for Education biedt veilige Wi-Fi-authenticatie in klaslokalen en is een verzameling van applicaties en services waarmee studenten en docenten altijd en overal op elk apparaat kunnen communiceren.

  • Flexibele beheeropties: WatchGuard biedt twee managementscenario's om te voldoen aan de behoeften van MKB en gedistribueerde ondernemingen. U kunt alle Watchguard Access Points beheren met een Firebox via de Gateway Controller met lichtgewicht functieset of met de Wi-Fi Cloud. 
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WatchGuard AP420