WatchGuard Firebox T35 met Basic Security 3 jaar| Competitive Trade In

WatchGuard Firebox T35 met Basic Security 3 jaar| Competitive Trade In

WatchGuard AP125

WatchGuard AP125

WatchGuard Firebox M300

De Firebox M300 van WatchGuard levert beveiliging van enterprise-kwaliteit voor kleine tot middelgrote bedrijven met razendsnelle prestaties. De unieke productsarchitectuur van WatchGuard stelt SMB's in staat om de beste beveiligingsservices te hanteren - van URL-filtering en inbraakspreventie tot applicatiecontrole en gegevensverlies-preventie.

€ 2.224,01
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
WGM30001

De Firebox M300

Functies & voordelen

  • Gigabit Ethernet poorten ondersteunen LAN-ruggengraat-infrastructuren van hoge snelheid en gigabit WAN-verbindingen
  • Freescale multi-core-processors van de laatste generatie die de kracht leveren om alle beveiligingsscan-motoren uit te voeren zonder prestaties te ondermijnen
  • Niets is makkelijker dan de drag-and-drop Branch Office VPN setup van Watchguard, met drie klikken is uw kantoor op afstand verbonden
  • Ingebouwde compliancerapporten, waaronder PCI en HIPPAA, zorgen voor toegang tot de data die u nodig heeft om de compliance-eisen na te gaan met slechts één klik
  • Tot wel 4 Gbps firewall throughput. Schakel aanvullende beveiligingsservices in en vekrijg alsnog tot 800 Mbps throughput.

Levert beveiliging van enterprise-kwaliteit voor kleine tot middelgrote bedrijven

Omdat kleinere bedrijven over het algemeen minder beschermd zijn en eenvoudiger om bij in te breken zijn kleine bedrijven het nieuwe grote doelwit voor cyberaanvallen. De Firebox M200 en M300 firewalls zijn specifiek ontwikkeld om allerlei types kleine bedrijven te beschermen tegen aanvallen die niet minder pittig zijn dan die gericht op grotere organisaties. De unieke productsarchitectuur van WatchGuard stelt SMB's in staat om de beste beveiligingsservices te hanteren - van URL-filtering en inbraakspreventie tot applicatiecontrole en gegevensverlies-preventie. 

Razendsnelle prestaties

De FireBox M200 en M300 UTM-oplossingenen zijn tot wel 218 procent sneller dan concurrerende producten met alle beveiligingslagen ingeschakeld en tot wel 385 procent sneller tijdens het uitvoeren van een HTTPS inspectie, volgens het onafhankelijke testlab Miercom. Dit zorgt ervoor dat uw netwerkprestaties nooit hoeven te leiden aan de beveiliging. 

Vlugge en eenvoudige implementatie

SMB's hebben over het algemeen een kleiner aantal en minder technische medewerkers, waardoor netwerkuitbreiding uitdagend kan zijn. RapidDeploy, een krachtig, cloud-gebaseerd implementatie- en configuratie-instrument, wordt standaard meegeleverd bij de WatchGuard Firebox toepassingen. Met deze tool kan IT-personeel configuratiegegevens creëren en opslaan in de cloud, openbaar of privé, en zorgen dat de toepassing direct verstuurd wordt naar de bestemming. Wanneer het apparaat aankomt bij uw bedrijf kan het verbonden worden met de cloud voor een beveiligde download van de configuratie-instellingen, om tijd en moeite te besparen voor u en uw werknemers.

Gemakkelijk te beheren en begrijpen

De M200 en M300 zijn niet alleen makkelijk om in eerste instantie te configureren en implementeren, ze zijn ook ontworpen met nadruk gelegd op gecentraliseerd beheer waardoor het doorlopende beleids- en netwerkbeheer simpel en duidelijk zijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WatchGuard Firebox M300