WatchGuard AP120 Access Point

WatchGuard AP120 Access Point

WatchGuard M270 voorkant

WatchGuard Firebox M270

WatchGuard Firebox T70

De WatchGuard Firebox T70 is een handige oplossing voor middelgrote bedrijven en gedistribueerde ondernemingen.

€ 1.611,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
WGT70001-WW

Firebox T70 verandert de markt voor tafelmodellen

Veel hedendaagse organisaties zijn afhankelijk van snelle, betrouwbare en beveiligde internetverbinding maar hebben moeite met het vinden van een beveiligingsoplossing die hun steeds groeiende behoeften kan bijbenen. Hoewel veel rack-mount apparaten in staat zijn om de snelste glasvezelsnelheden bij te houden, zijn er op dit moment geen tafelmodellen met deze mogelijkheid, zeker indien het gebruikt wordt met Gateway Antivirus, Inbraakspreventie en Appplicatie Control ingeschakeld. Met de publicatie van de Firebox T70 kunnen SMB's en gedistribueerde enterpriseorganisaties razendsnelle internetprestaties hanteren terwijl ze beschermd worden door marktleidende netwerkbeveiliging.

"De WatchGuard Firebox T70 toonde de beste algehele throughput-prestaties van de competitieve beveiligingsoplossingen die gestest zijn. Daarnaast namen de prestaties van concurrerende modellen sterk af naarmate meer beveiligingsfuncties werden ingeschakeld, terwijl de Firebox T70 van WatchGuard steeds exceptionele prestaties bleef bieden." - Miercom CEO Rob Smithers

Marktleidende UTM-prestaties

WatchGuard's nieuwste hardware bepaalt de standaard voor tafelmodelprestaties en toont met trots de hoogste prestaties verspreid over de meest kritische benchmarks. 
De Firebox T70 zal van netwerkvertragingen verleden tijd maken, met razendsnelle prestaties die in staat zijn volledige UTM-bescherming te bieden over 1 gigabit per seconde.

Stroom voor perifere apparaten

De WatchGuard Firebox t70 is het enige tafelmodel op de markt vandaag die gebruikers Power-over-Ethernet (PoE) poorten biedt. Deze ingangen bieden de mogelijkheid om perifere apparaten op te laden, zoals Access Point's en beveiligingscamera's. Hierdoor kunnen beheerders het bereik van hun netwerk uitbreiden zonder kostbare AC stroom te hoeven leiden naar hun apparaten op afstand.

Snelle en simpele implementatie

WatchGuard RapidDeploy haalt het giswerk weg uit het firewall-implementatieproces. De innovatieve, cloud-gebaseerde configuratiemogelijkheden staan WatchGuard firewall en UTM-oplossingen toe om zichzelf veilig te configureren. In plaats van handmatig het apparaat van te voren te voorzien, kan IT personeel configuratiegegevens creëren en opslaan in de cloud, openbaar of privé, en het apparaat direct laten versturen naar zijn bestemming.

Zodra het apparaat zijn bestemming heeft bereikt en verbonden is met het internet, kan het zichzelf effectief implementeren voor een veilige download van de configuratie-instellingen. Dit voordeel levert tijd en kostenbesparingen aan groeiende bedrijven zoals gedsitribueerde enterprises en beheerde dienstverleners.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:WatchGuard Firebox T70